De Leidse Hout

Vrijwilligerswerk in het park

Vrijwilliger worden in de Leidse Hout?

Vind je het leuk om nestkastjes te onderhouden, de banken op te knappen, licht snoeiwerk te verrichten, natuurexcursies te begeleiden, natuurpaden met schoolkinderen te lopen, concerten in de buitenlucht te begeleiden, of regelmatig zwerfafval op te ruimen? Kun je ons ondersteunen in financiële of juridische aangelegenheden of maak je graag mooie natuurfoto’s?

Je bent van harte welkom!

Vrijwilligerswerk kan incidenteel, bijvoorbeeld om ons te helpen bij eenmalige activiteiten, of op regelmatige basis. Individueel of in groepsverband, net wat jij leuk vindt. In de Leidse Hout zijn verschillende vrijwilligersgroepen actief.

Natuurliefhebbers

Natuurliefhebbers kunnen helpen bij diverse klussen in het groen, het rapen van zwerfafval en het assisteren bij natuurexcursies. Contactpersonen zijn Maarten Vrieze (06-38031372), Nicole van der Linden (06-40428338) en Lieke van Boven (06- 24182879).

Muziekliefhebbers

Muziekliefhebbers helpen bij de organisatie van de zomerconcerten in de Waterlelie. Elke zondagmiddag van mei t/m september wordt er een optreden verzorgd. Contactpersoon is Werner Hendriks (06-50526176).

Theaterliefhebbers

Het Openluchttheater is na de opstart een zelfstandige stichting geworden met een eigen bestuur. Hou je van theater dan kun je je als vrijwilliger inzetten voor de organisatie van de voorstellingen. Voor meer informatie zie www.oltleiden.nl.

Doe jij ook mee?

Geniet jij ook van het park? Word dan vriend voor slechts 15 euro per jaar en draag bij aan het behoud van het park. Je krijgt dan gratis het boekje Dieren in de Leidse Hout t.w.v. 10 euro. Wil je vrijwilliger worden? We kunnen altijd hulp gebruiken bij activiteiten in het park.