De Leidse Hout

Word lid van de vereniging

Vriend worden van de leidse hout?

Vriend worden van de Leidse Hout kan op vrijwillige basis, maar ook op basis van een betaald lidmaatschap. Zowel met financiële steun als met hulp zijn we erg blij. Voor een betaald lidmaatschap geldt een jaarlijkse contributie van € 15,-. Er kan ook gekozen worden voor een ‘eenmalige levenscontributie’ van € 250,-. Als betalend lid krijg je ook gratis ons Bomenboekje en Dierenboekje.

Meld je aan!

Bovenstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact op te nemen met de leden en vallen onder het privacy reglement van de VVLH.

Doe jij ook mee?

Geniet jij ook van het park? Word dan vriend voor slechts 15 euro per jaar en draag bij aan het behoud van het park. Je krijgt dan gratis het Bomenboekje en het Dierenboekje. Liever vrijwilliger worden? We kunnen altijd hulp gebruiken bij activiteiten in het park.